Hvad er en elektrisk neglefil?

En elektrisk neglefil er en smartere måde at file dine negle på fremover. Med sådan en ved hånden skal du ikke længere file neglene manuelt, hvilket du hurtigt kan blive træt i både arm og hænder af. Med en elektrisk neglefil filer maskinen dine negle med mange omdrejninger i minuttet, og dermed bliver styling og polering af neglene til en leg, samtidig med at du sparer en masse tid.

En elektrisk neglefil er typisk en lille håndholdt maskine med en motor og et hoved til filen, der drejer rundt med mange omdrejninger i minuttet. Typisk vil en neglefil rotere med alt fra 3.000 omdrejninger i minuttet til 20.000 omdrejninger i minuttet, alt afhængig hvilken indstilling du har sat den på.

De fleste elektriske neglefile kan du indstille hastigheden på, så du selv kan styre, om den skal bevæge sig hurtigt eller langsomt. Det anbefales i den forbindelse typisk at starte på en lav hastighed, så du kan lære teknikken at kende, og så du ikke ender med at gøre mere skade end gavn på dine negle, da du nemt kan komme til at undervurdere den hurtige fart, en neglefil kan opnå.

Derudover er en elektrisk neglefil din mulighed for at give dig selv en professionel behandling af dine negle uden at skulle betale for en professionel negletekniker på en neglesalon til at lave neglene for dig. Du kan med en elektrisk neglefil nemt få lavet dine negle hjemme i din sofa, og du kan gøre det hele, mens du sidder med fødderne oppe og hygger med en god serie, snacks eller en kold drink.

Du kan også let lave manicure eller pedicuren på dine veninder, hvis du har lyst til det. Det har ikke været nemmere at file og style negle hjemme i privaten før.