Kan jeg skifte fil på en elektrisk neglefil?

Ja, det er heldigvis meget nemt at skifte fil på en elektrisk neglefil. Ofte er det jo sådan, at din neglefil kommer med en række file eller bits, som det også kaldes, og så kan du selv vælge, hvilken type fil du har lyst til at bruge. Ligesom du måske kender det fra en boremaskine, hvor du også har mulighed for at skifte bits, kan du altså også gøre det på en neglefil.

Når du gerne vil skifte fil eller bit på din elektriske neglefil, er det altid vigtigt, at du slukker neglefilen, så du ikke risikere at komme til skade eller at forvolde skade på fil eller maskine, hvilket kan ske, hvis den er tændt samtidig. Tjek altid lige en ekstra gang, om du har slukket, så du er på den sikre side.

Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, at et filehoved nemt kan blive varmt, hvis du har brugt det til at file negle med. Derfor skal du være varsom, når du rører ved det, så du ikke ender med at brænde dig. Giv derfor altid filehovedet lidt tid til at køle af, hvis du lige har haft det i brug, så det ikke længere er varmt, når du vil skifte det ud.

Med tiden kan et filehoved nemt blive slidt ned, jo mere du bruger det, og derfor kan det være godt at vide, at du har mulighed for at købe nye filehoveder, eller bits, til din elektriske neglefil. Det koster ikke særlig meget, og det kan være en god idé at købe nye, hvis du har kørt dine første filehoveder i bund. Det sker helt af sig selv, jo mere du filer og stiler dine negle, og du kan som udgangspunkt købe dem på samme side, hvor du købte neglefilen oprindeligt.