Sådan lærer du nemt at bruge din elektriske neglefil

Vil du gerne i gang med at bruge en elektrisk neglefil, men har du ikke erfaring med at bruge sådan en, er det heldigvis ikke så svært at komme i gang med. 

Her kommer vi med et par gode tips til, hvad du kan gøre for at komme godt i gang med at style dine egne negle med en el neglefil.

Lær at file med hjælp fra Youtube

For det første kan vi i den grad anbefale dig at gøre brug af Youtube, når du gerne vil lære mere om at file dine negle med en el neglefil. På Youtube kan du finde rigtig mange gode og forklarende videoer, der hjælper dig i gang som begynder.

Hvis du har mulighed for det, kan det være godt at finde en video med lige netop den model, du har købt, så du har nemmere ved at se, hvad du skal gøre, hvordan du skal holde på filen, bevæge filen og så videre. Der er lavet videoer med langt de fleste el neglefile.

Start i et roligt tempo

Dernæst er det en meget god idé at starte ud i et meget roligt tempo, gerne på den laveste hastighed, så du kan få en fornemmelse af at bruge din nye elektriske neglefil.

Ligesom du i en bil lærer at køre i en kravlegård med en lav hastighed, inden du bliver sluppet løs på vejene, kan det være en god idé at starte med at bruge din neglefil på omkring de 3.000 RPM (omdrejninger i minuttet).

Øv dig i de forskellige teknikker

Sidst, men ikke mindst, kan det anbefales at øve dig i de forskellige teknikker, der nu engang kan bruges med en elektriske neglefil.

Jo flere teknikker du lærer at kende, desto nemmere får du også ved at lave lige netop de negle, som du gerne vil have.